Món Imaginari ❤️ WhatApps (00376) 825 381 - info@monimaginari.ad

Compra Segura

Ajuda a la compra

Despeses d'Enviament Tipus d'Entrega Compra Segura Qualitat Política de Privacitat Condicions Generals Preguntes Freqüents Avís Legal Contacta amb nosaltres

Compra segura

En totes les transaccions de comerç electrònic Món Imaginari utilitza el Secure Socket Layers (SSL), un sistema de seguretat que garanteix que totes les dades que ens enviïs estan fora de perill, ja que al teu informació es reorganitza segons un patró que no pot desxifrar per cap un altre sistema. Aquest procés fa virtualment impossible que algú sense prèvia autorització desxifri la informació que ens envies i obtingui les teves dades. De fet, és més segur comprar en els sites que compten amb aquest sistema de seguretat d'utilitzar la targeta de crèdit en restaurants i comerços.

Món Imaginari t'ofereix la possibilitat que paguis amb targeta. Sistema que t'ofereixe la màxima seguretat. Recorda que, si no fos segur, Món Imaginari no t'ho oferiria.Si tens dubtes o vols consultar-nos alguna cosa, només has de contactar amb nosaltres. Estem a la teva disposició!
Productos de Calidad
Entrega Urgente
Atención al cliente 24h/7dias
Devolución 30 dias