Món Imaginari ❤️ WhatApps (00376) 825 381 - info@monimaginari.ad

Condicions Generals

Ajuda a la compra

Despeses d'Enviament Tipus d'Entrega Compra Segura Qualitat Política de Privacitat Condicions Generals Preguntes Freqüents Avís Legal Contacta amb nosaltres

Condicions Generals

CONDICIONS D'ÚS I COMPRA DE WWW.MONIMAGINARI.AD

1. Introducció

Aquest document estableix les Condicions Generals d'Ús i Compra del lloc web de Món Imaginari (d'ara endavant, indistintament denominades les “Condicions Generals” o les “Condicions”), propietat de Món Internacional S.L. (d'ara endavant Món Imaginari). Com a usuari has de saber que la mera navegació per https://www.monimaginari.ad (d'ara endavant, el “Lloc Web”) implica l'acceptació de les Condicions Generals. Aquestes Condicions Generals, així com la Política de Privacitat i la Política de Cookies (conjuntament denominades les dues últimes com les “Polítiques”), regeixen l'accés, la utilització del Lloc web i la contractació dels productes o serveis que Món Imaginari t'ofereix. Pel que et preguem que les llegeixis atentament abans d'utilitzar aquest Lloc web. L'accés i/o ús del Lloc Web per part dels usuaris està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les Condicions vigents en el moment de l'accés. Si com a usuari no estiguessis d'acord amb aquestes, hauràs d'abstenir-te d'utilitzar el Lloc web i d'operar en el mateix (si tens alguna pregunta relacionada amb les Condicions pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre email: (info@monimaginari.ad) Món Internacional S.L. com a propietari del Lloc web, es reserva la facultat de modificar en qualsevol moment tant les Condicions com les Polítiques.

2. Les nostres Dades

El Lloc Web ha estat concebut per Món Imaginari com un portal per a comercialitzar jocs i joguines així com altres productes i serveis relacionats amb la infància i les famílies a través d'internet i facilitar d'aquesta manera l'accés als seus usuaris a tota la informació sobre les característiques dels productes i serveis que Món Imaginari ofereix, sobre el propi Món Imaginari i sobre altres informacions addicionals que Món Imaginari consideri pertinents i les inclogui directament o a través dels corresponents enllaços. La venda de productes en el Lloc web es realitza per Món Internacional S.L., NRT: L-712700-D, amb domicili social en: carrer de Na Maria Pla, 3, AD500 Andorra la Vella, inscrita en el Registre Mercantil de 917688 Y

3. Ús del Lloc web

La mera navegació no implica que hagis de registrar-te obligatòriament en la nostra web, sense perjudici que per a la compra dels nostres productes o la utilització de determinats serveis hagis de donar-nos algunes dades teves. Les Condicions del Lloc web es regeixen estrictament per la legislació vigent a cada moment i pel principi de bona fe, comprometent-te per part teva, com a usuari, a realitzar un bon ús d'aquesta, per la qual cosa queden prohibits tots els actes que vulnerin la legalitat, els drets o interessos de tercers, el dret a la intimitat i a l'honor, la protecció de dades, la propietat intel·lectual i en definitiva qualsevol acció que pugui constituir una conducta il·lícita. L'incompliment de les presents Condicions, així com el desenvolupament de qualsevol activitat il·lícita o contrària a les Condicions de Món Imaginari, implicarà la pèrdua de la condició d'usuari. En tal cas, Món Imaginari podrà interrompre't en qualsevol moment l'accés al Lloc web o als serveis de Món Imaginari i si escau posar en coneixement de les autoritats competents aquestes circumstàncies. En fer ús del Lloc web, et compromets a;
 • no realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. Si raonablement poguéssim considerar que has fet una comanda d'aquesta índole l'anul·larem i haurem d'informar les autoritats.
 • que les dades que voluntàriament ens facilitis siguin veraces i exactes.
 • que podrem fer ús d'aquestes dades (segons el cas) per a posar-nos en contacte amb tu si és necessari segons el que es preveu en la nostra política de privacitat
 • que en realitzar una comanda o registrar-te en el Lloc web, declares ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a contractar.
 • haver llegit, entès i acceptat les Condicions i Polítiques vigents de Món Imaginari.
Tingues en compte que l'accés que efectues com a usuari del nostre Lloc web el realitzes sota la teva pròpia i exclusiva responsabilitat, per la qual cosa, en cas d'un ús indegut per part teva, hauràs de respondre pels danys i perjudicis que puguis causar a tercers o a Món Imaginari, davant Jutjats o altres organismes, havent d'assumir totes les despeses, costos i indemnitzacions que, si escau, puguin correspondre.
Claus d'Accés
Si ets usuari registrat del nostre Lloc web Món Imaginari, et compromets a mantenir la teva contrasenya en secret i a protegir-la d'usos no autoritzats per tercers, has de tenir en compte que només tu seràs el responsable de la seguretat i confidencialitat de les claus amb les quals accedeixes a la teva àrea privada, per la qual cosa no hauràs de compartir-les. Et recomanem que les guardis en lloc segur amb la finalitat d'impedir l'accés a tercers no autoritzats. En el cas que la teva clau sigui revelada a tercers, només tu seràs responsable de l'ús que facin del servei aquests tercers i hauràs de comunicar immediatament a Món Imaginari qualsevol ús no consentit del teu compte o qualsevol violació de la seguretat relacionada amb el Lloc web, del qual tinguis coneixement. Món Imaginari no es fa responsable per la revelació de les teves dades personals a tercers que no sigui deguda a causes directament imputables a Món Imaginari, ni per l'ús que de tals dades facin tercers aliens a Món Imaginari. Així mateix, com a usuari has de responsabilitzar-te de l'actualització periòdica i de la veracitat de les teves dades, fonamentalment del correu electrònic que ens hagis facilitat en el formulari de registre d'usuari com a via principal de contacte amb Món Imaginari.

4. Responsabilitat de Món Imaginari

Món Imaginari no serà responsable dels errors, retards en l'accés, retards en el sistema o qualsevol anomalia que pugui sorgir en relació amb problemes de caràcter general en Internet, causes de cas fortuït o força major o qualsevol altra contingència totalment imprevisible i per tant aliena a la bona fe de Món Imaginari. Món Imaginari es compromet a tractar de solucionar aquestes incidències posant tots els mitjans al seu abast en el menor temps possible, tampoc serà responsable de les fallades que per aquestes causes es puguin produir (i.e compres no finalitzades, promocions no aplicades etc.) de manera que no garanteix que el Lloc web estigui en tot moment operatiu quan es degui a qüestions no imputables a Món Imaginari i que aquesta no pugui resoldre amb els mitjans que estan al seu abast. Món Imaginari tampoc serà responsable en cap cas pels errors o danys produïts per l'ús ineficient i de mala fe del Lloc web per part de l'usuari, ni de les conseqüències quan la causa sigui imputable al no funcionament del correu electrònic facilitat o a la falsedat de les dades proporcionades per l'usuari en el seu registre en el Lloc web. Món Imaginari assumeix les responsabilitats que puguin derivar-se de la prestació dels serveis que ofereix en els límits continguts en les Condicions respecte dels serveis i productes que posa a la disposició de l'usuari. En tot cas, Món Imaginari declina qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin deure's a la informació i/o serveis prestats o subministrats per tercers diferents de Món Imaginari. Tota responsabilitat serà del tercer ja sigui proveïdor o col·laborador.

5. Disponibilitat del Servei

Els productes que oferim a través del Lloc Web estan únicament disponibles per al seu enviament a Andorra. Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels productes. Si per un error informàtic, es produïssin inexactituds quant al càlcul del nostre estoc, has de saber que et reemborsarem qualsevol quantitat que poguessis haver abonat.

6. Realitzar una Comanda

En el cas que decideixis realitzar la compra d'algun dels nostres productes, has de saber que podràs realitzar la teva comanda a través de dues modalitats: com a Usuari Registrat o; simplement com a Usuari no Registrat. Segons la modalitat en la qual compris, t'indicarem com fer-ho seguint els passos en el propi procediment de compra online, on hauràs d'acceptar expressament (en qualsevol de les tres modalitats) les nostres Condicions i Polítiques per a poder finalitzar la compra. Una vegada que hagis seleccionat tots els articles que desitges comprar, aquests s'hauran afegit al teu carret de la compra i l'últim pas serà tramitar la comanda i efectuar el pagament. Has de saber que una vegada realitzat el pagament ja no podràs modificar la teva comanda a través de la web. Quan hagis finalitzat la teva comanda, rebràs una confirmació de compra en el correu electrònic que ens hagis facilitat, on et confirmarem que l'hem rebut així com tots els detalls dels productes que has adquirit. Si tens qualsevol dubte sobre alguna de les característiques dels productes o serveis que oferim, si necessites fer alguna modificació de la teva comanda (una vegada que ha sortit dels nostres magatzems ja no és possible) o si desitges comunicar-nos algun tipus d'incidència pots contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon d'Atenció +376 825 381 o escriure'ns un email a info@monimaginari.ad.

7. Preu i Validesa de l'Oferta

Els preus dels nostres productes en el Lloc web estan en Euros i són preus finals (és a dir, porten el IGI inclòs) perquè no t'emportis sorpreses en finalitzar la teva comanda, però tingues en compte que a aquest import hauràs d'afegir les despeses d'enviament (quan resultin aplicables), que s'especifiquin per a cada destinació i opció de transport. Els preus i condicions exposats són els vàlids a cada moment, i tenen vigència únicament durant la sessió oberta Quan vagis a confirmar la teva comanda (abans que acceptis la compra), veuràs clarament especificats els preus de cadascun dels articles que hagis seleccionat per a comprar, l'import de les despeses d'enviament que són aplicables a la teva compra i les promocions o descomptes que, si escau, siguin aplicable. Una vegada hagis realitzat la teva comanda, t'enviarem la factura corresponent a l'adreça de correu electrònic que ens hagis facilitat.

8. Formes de Pagament

En Món Imaginari volem fer-te les teves compres més fàcils pel que t'oferim diverses formes de pagament: targeta de crèdit. En el cas que decideixis pagar amb targeta de crèdit, has de tenir en compte que en el moment en què "Autoritzis el Pagament" aquestes confirmant que la targeta de crèdit és teva. Per a minimitzar el risc d'accés no autoritzat, es codificaran les dades de la teva targeta de crèdit, les targetes de crèdit estan subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de la plataforma de pagament en línia i la pròpia entitat emissora d'aquestes, per la qual cosa, si no s'autoritza el pagament per alguna d'elles, no podrem fer-nos responsables per cap retard o falta de lliurament ni formalitzar cap comanda amb tu. Triïs el mètode que triïs, t'assegurem que totes les nostres formes de pagament et garanteixen la màxima seguretat en les teves operacions. Les dades de la teva targeta de crèdit/dèbit no seran en cap cas tractats o emmagatzemats per Món Imaginari.

9. Lliurament de les Comandes

En Món Imaginari comptem amb diverses modalitats d'enviament i garantim el lliurament de les nostres comandes en els terminis assenyalats, però has de tenir en compte que:
 • En el cas que triïs la modalitat de lliurament en domicili, Món Imaginari no assumirà cap responsabilitat quan el lliurament no pugui efectuar-se com a conseqüència que ens hagis facilitat dades inexactes o incompletes o quan no puguem realitzar el lliurament perquè estàs absent del teu domicili.
Farem els nostres millors esforços per a fer-te lliurament de la teva comanda en la franja horària que ens indiquis, comunicarem les teves indicacions al transportista, però has de tenir en compte que no podem responsabilitzar-nos ni garantir-te el lliurament en hores específiques i concretes. En qualsevol cas, si no et trobessis a casa, ens comprometem a adoptar totes les mesures possibles perquè el lliurament pugui realitzar-se al més aviat possible.
 • A l'efecte de les nostres Condicions, s'entén que s'ha produït el "lliurament" o que la comanda ha estat "lliurat" en el moment en el qual el teu o un tercer que es trobi en el domicili indicat adquireix la possessió dels productes, la qual cosa s'acredita mitjançant la signatura de la recepció de la comanda en l'adreça de lliurament que ens hagis facilitat.
 • En el cas de lliuraments en hospitals, organismes públics o qualssevol altres immobles en els quals existeixin restriccions o limitacions d'accés al públic, has de tenir en compte que Món Imaginari no pot garantir que el lliurament es realitzi directament al destinatari de l'enviament. Quedarem exonerats de responsabilitat quan la comanda s'hagi posat a la disposició del destinatari en la recepció o lloc que faci les vegades de control d'accés.
 • Els dissabtes, diumenges i festius no existeix servei de recollida ni lliurament de comandes, per la qual cosa hauràs de tenir-ho en compte en el teu càlcul si desitges que la comanda es lliuri en una data concreta.
 • Pot ocórrer que existeixin circumstàncies imprevistes o extraordinàries que escapen al nostre control i que facin que ens retardem en el termini originalment assenyalat (Black Friday, campanya de nadal, vagues de transport, esdeveniments extraordinaris...), si és el cas, t'informarem d'aquesta circumstància.
 • En cas que transcorrin 14 dies des que la teva comanda estigui disponible per a ser lliurat en l'adreça que ens hagis indicat, en un punt de lliurament o en una de les nostres botigues, i per causes no imputables a nosaltres ni a l'agència transportista, no ho hagis rebut o recollit, entendrem que desitges desistir de la compra. En aquest cas, et reemborsarem l'import dels productes, més les despeses d'enviament que hagis abonat en el termini màxim de 7 dies des de la data en què considerem resolt el contracte.
Tingues en compte que el transport derivat de la resolució té un cost addicional, per la qual cosa estarem autoritzats a repercutir-te l'import corresponent, que serà deduït de la quantitat a retornar i quan les causes siguin alienes a Món Imaginari.
 • Si tries la modalitat de lliurament en botiga, t'avisarem una vegada que la teva comanda estigui disponible per a ser recollit. Podràs recollir la comanda personalment (per a això hauràs de presentar el número de comanda i el teu DNI).

10. Devolucions de productes Web

Dret legal a desistir de la teva compra.
Pots desistir de la teva compra, conforme a la legislació vigent, sense cap justificació, en el termini de 7 dies naturals des del lliurament dels productes, sempre que ens retornis el producte en el seu estat original de fàbrica, amb el seu embalatge en perfecte estat, amb totes les seves peces i acompanyat del seu corresponent tiquet o factura de compra. (Excepte els productes esmentats en l'apartat de excepcions, respecte dels quals s'exclou el dret de desistiment). El reemborsament que et fem inclourà els costos d'enviament que hagis abonat. Si retornes el producte en 7 dies, has de saber que hauràs de fer-te càrrec dels costos directes de devolució del producte que es generin. T'oferim la possibilitat de retornar el producte directament en un dels nostres establiments o de recollir-lo en el teu domicili (consultar condicions, cost de recollida Món Imaginari). Una vegada rebem de tornada el producte, i comprovem que compleix amb tot l'anterior, et farem un reemborsament en el termini màxim de 14 dies naturals des que el rebem en els nostres magatzems o en alguna de les nostres botigues. Et farem el reemborsament de la mateixa manera en què vas realitzar el pagament, per a això hauràs de realitzar la teva gestió a través del nostre Servei d'Atenció (+376 825 381o en info@monimaginari.ad). També podràs retornar la comanda en qualsevol de les nostres botigues a Andorra, però en aquest cas l'import et serà reemborsat mitjançant un val de compra sense data de caducitat. Et recordem que els productes hauràs de retornar-los acompanyats del seu tiquet o factura de compra i que aquests hauran de trobar-se sempre en el seu estat original de fàbrica, amb el seu embalatge en perfecte estat i amb totes les seves peces. Entén que hauràs de ser acurat amb els productes mentre aquests estiguin en la teva possessió ja que no admetrem la devolució, ni assumirem la disminució de valor, d'un producte que hagi estat usat o manipulat de manera diferent a l'estrictament necessària per a establir la naturalesa, característiques o funcionament d'aquest. Per a exercir el teu dret de desistiment, pots utilitzar el nostre formulari i fer-nos-el arribar per email o per correu postal, encara que el seu ús no és obligatori. Per a complir el termini de desistiment, n'hi ha prou que la comunicació sigui enviada abans que venci el termini corresponent.
*Excepcions:
No acceptarem la devolució de productes personalitzats, productes que requereixin muntatge, productes desprecintados (i.e., locions, cremes, colònies etc.) productes usats, productes sense el seu embalatge original, productes que per motius d'higiene o que per raó de la seva naturalesa no puguin ser retornats (i.e, roba de bany, tèxtil) productes que consisteixin en descàrregues de contingut digital, enregistraments sonors, vídeos, discos o similars; i altres excepcions legalment previstes. Els productes de outlet o de gran volum només podran retornar-se a través del Servei d'Atenció (+376 825 381o en en info@monimaginari.ad).
11. La nostra Garantia
En Món Imaginari apostem per la qualitat abans fins i tot que les nostres joguines surtin de la fàbrica. Estem compromesos amb la seguretat i la qualitat dels productes que oferim en el mercat, per a això tots els nostres productes passen per estrictes controls de seguretat per a garantir que els materials, els processos de fabricació i la selecció dels nostres productes compleixen amb la normativa vigent. Tenim com a meta la satisfacció dels nostres clients, petits i grans!, i un dels nostres objectius és que les joguines que adquireixis arribin a les teves mans en perfectes condicions no obstant això, pot ocórrer que en algun moment puguis tenir algun problema amb un dels nostres productes, en aquest cas has de saber que, aquests, es troben coberts per una garantia legal de 2 anys que cobreix les faltes de conformitat que puguin presentar-se per defectes d'origen, és a dir, defectes que es trobessin ja presents en el producte en el moment de la seva adquisició. En aquest cas, i encara que esperem que mai hagis de fer-ho, podràs exercitar el teu dret a la garantia contactant amb el nostre Servei d'Atenció al Client (+376 825 381 o info@monimaginari.ad.), per a això disposaràs d'un termini de dos mesos des que tinguis coneixement del defecte sobre el qual vagis a sol·licitar la garantia, en cas contrari no podrem fer-nos càrrec dels danys o perjudicis que s'hagin ocasionat al producte com a conseqüència d'un retard en la comunicació. Tan aviat ens comuniquis el problema, t'indicarem els passos a seguir (i.e. revisió pel nostre departament de qualitat o el nostre servei tècnic segons el producte del qual es tracti). Una vegada hàgim detectat la causa del defecte, t'informarem de si escau aplicar la garantia i, en aquest cas procedirem a reparar, substituir, rebaixar el preu o retornar-te els diners (segons correspongui), gestions aquestes que seran totalment gratuïtes per a tu.
12. Drets de Propietat Intel·lectual i altres Drets
Món Imaginari és una marca registrada. Queda prohibida la utilització aliena per qualsevol mitjà de la marca Món Imaginari, que inclou tant el nom com el logotip, excepte consentiment exprés de Món Internacional S.L. Com a usuari reconeixes i acceptes que els elements i drets de propietat intel·lectual, industrial o altres elements del lloc web (incloent sense limitació qualsevol copyright, patents, marques, dissenys, fotografies, imatges i codis font) susceptibles de protecció per la legislació de propietat intel·lectual o industrial, que siguin accessibles en el Lloc web són propietat de Món Imaginari i els seus drets corresponen exclusivament a Món Imaginari o als seus legítims titulars i queden expressament reservats tots els drets sobre els mateixos En conseqüència, no podràs, directa o indirectament, copiar, modificar, alterar, publicar, comunicar, distribuir, vendre o transmetre els materials d'aquest lloc web o el seu codi font, o de les descàrregues efectuades, en tot o en part, sense l'autorització escrita de Món Internacional S.L. L'accés al Lloc Web no suposa per part de Món Imaginari una renúncia, transmissió, ni cessió total o parcial dels drets derivats de la propietat intel·lectual i industrial, ni atribueix drets d'utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts, sense la prèvia i expressa autorització per escrit dels respectius titulars d'aquests drets, sense perjudici del dret de visualització i obtenció de còpia privada de seguretat de tals continguts, sempre que aquest dret s'exerciti segons els principis de bona fe i sempre que es mantingui inalterada la propietat intel·lectual i industrial del titular de tals drets, s'utilitzi sense finalitats comercials i exclusivament per a informació personal de l'usuari.
Productos de Calidad
Entrega Urgente
Atención al cliente 24h/7dias
Devolución 30 dias