Món Imaginari ❤️ WhatApps (00376) 825 381 - info@monimaginari.ad

Qui Som

Món Imaginari

El concepte Món Imaginari neix amb la inquietud d’establir una relació de proximitat amb aquelles famílies que comparteixen el valor de la marca.

COMPROMÍS
Treballem per a entendre i sorprendre cada dia als pares compromesos amb el desenvolupament del talent, els valors humans i la felicitat dels seus fills a través del joc.

EDUCACIÓ
Els productes de Món Imaginari, estan adaptats a cada etapa d'aprenentatge infantil, de manera que aquests puguin desenvolupar tot el seu talent i aprenentatge a través de l'experimentació, la sensorialitat i el joc creatiu.

DESENVOLUPAMENT DE LES HABILITATS SOCIALS I PERCEPTIVES
Les joguines de Món Imaginari busquen un desenvolupament social. Això s'aconsegueix mitjançant el joc amb adults i sobretot amb altres nens, perquè els petits desenvolupin l'empatia, la capacitat de percebre les emocions dels altres i estimulin el pensament crític. Com a resultat tindrem nens amb gran competència social, més hàbils per a enfocar la vida i ser més feliços.

Els productes de Món Imaginari proposen un tipus de joc basat en el moviment, en la curiositat, la imaginació, la relació amb altres nens, l'expressió creativa i corporal i la superació de reptes. Aquests jocs multi sensorials ens porten a experimentar altres sentits com la temperatura, l'orientació, el sentit de l'equilibri

QUALITAT I SOSTENIBILITAT
Estem especialitats en productes amb materials sostenibles. Ens diferenciem per la excepcional qualitat i la alta creativitat dels productes que escollim per als nostres clients

LA NOSTRA MISSIÓ ÉS EL DESENVOLUPAMENT DEL TALENT
La nostra missió és que els nens desenvolupin el seu potencial a través del joc.

Productos de Calidad
Entrega Urgente
Atención al cliente 24h/7dias
Devolución 30 dias